Blog

Ingen konkurrence uden medaljer

Lige meget hvor gammel man bliver, så kommer man ikke udenom, at det gør konkurrencen n del sjovere hvis der er en medalje at vinde i sidste ende. Især når det kommer til børn og unge, så bliver idrætsstævnet, fodboldkampen eller noget andet meget sjovere når der er mulighed for at vinde en medalje. Så kan man ikke alene prale med sejren men faktisk vise sin nye fine medalje frem, som man har vundet. Der bliver dyrket en million forskellige sportsgrene i Danmark, og hvis du skal arrangere et stævne eller lignende, så skal du naturligvis have en medalje, der passer til den sport der bliver dyrket. Heldigvis er det både nemt og hurtigt at finde medaljer i dag, som passer til den sportsgren der bliver dyrket. Det kræver ikke andet end man googler nogle forskellige medaljer for at finde de medaljer der passer til det arrangement eller den konkurrence der skal finde sted.

Lav dine egne medaljer

Det betyder naturligvis ikke at du skal lave dine egne medaljer helt fra bunden, men at du mange steder kan få lavet nogle custom made medaljer. Det kan eksempelvis være til et danmarksmesterskab, og medaljen skal være ekstra speciel, så kan man enten få indgraveret DM i medaljen eller få sat et mærke på der indikerer hvor medaljen er vundet og hvornår. PÅ den måde kan man skabe nogle mere specielle medaljer, som man ikke lige får fingrende i hvor som helst. På den måde skaber man også et minde for de tre medalje modtagere i en given kategori, så de mange år senere kan se hvor og hvornår de vandt medaljen.

som tidligere nævnt, så er der mange anledninger at give medaljer i. Det kan også være et institut mesterskab, hvor atleterne konkurrerer internt i foreningen. I en sådan situation kunne man passende indgravere foreningens logo, så man som vinder kan huske hvor man vandt medaljen. Der er mange muligheder når det kommer til medaljer, og det er egentlig kun fantasien der sætter grænserne

Medaljer i alle prisklasser

I dag skal man nok konkurrere til OL eller i VM før at medaljerne er af ægte, ædle metaller. Det betyder også, at man kan få medaljer i alle prisklasser, så langt de fleste kan være med, også selvom det er til et lille institut mesterskab, uden så mange penge på bundlinjen. Det er ikke det samme uden medaljer!