Blog

Baseball caps og kasketter er det nye sort

Nu hvor solen begynder at stå højt på himmelen, så er det også tid til at give gaderoben lidt nyt liv. Intet siger sommer, sol og god stil som en smart kasket. Kasketter og caps til mænd er for alle aldre, det handler bare om at finde den helt rette model til din personlige stil.

Er du kaskettypen?

Er du i tivl om du er typen der kan bære kasket eller cap? Når det kommer til hat og briller, så handler det om at finde noget, der passer til både stil og hovedform. Heldigvis findes der et bredt udvalg af seje caps til alle stilformer og hovedformer.

Det korte svar er, at alle kan være kaskettypen. Det handler bare om, at finde den rigtige model til dig hovede, og så vil du undre dig over, hvordan du nogensinde har undværet en kasket i din gaderobe.

Et supersejt modestatement

Den gode stil fuldendes, når man bærer kasket på hovedet. Både kasketter og caps er blevet enormt populære verden over, og især også i det danske bybillede. Unge som ældre bærer kasketter og caps både til sportsevents, træning eller hverdagsbrug.

Kasketten er caps er super alsidige, da de kommer i et hav af fede designs. Hvis du gerne vil have, at din cap bliver hovedpersonen i dit outfit, så kan du købe dig en variant med farver, broderet design, tekst eller påtrykt print. American style baseballcaps er for eksempel velkendte for deres kraftige canvas, tekst og logoer. Hvis du ønsker et mere neturalt design, så er det et bedre valg at gå efter den mere minimalistiske stil med neutrale farver.

Derfor er den smart!

Har du en dårlig hårddag? Driller solen på vandreturen? Mangler du et accessory til at elevere din stil? Hvis du kender til én af overstående scenarier, så er den endegyldige løsning at investere i en kasket.

Kasketten kan dække selv de mest genstridige hvirvler på en træls hårdag, hvor du simpelhen ikke har tid til at sætte garnet. De er en livsredder, når du bruger megen tid udendørs med en skarp skinnende sol. Og samtidig så ser det bare smart ud at bære kasket på hovedet.

En kasket eller en cap kan blive den bedste investering, som du gør for dig selv den her sommer. Derudover er det hverken svært eller dyrt at blive kasketejer, så hvorfor ikke slå til?