Blog

Bliv klogere på filecoin og hav tid til at nyde livet og naturen

Har du hørt om bitcoin? Måske har du endnu ikke hørt om filecoin, men det er altså en af de nyere kryptovalutaer. Det er en decentraliseret protokol. Det giver andre mulighed for at leje lagerplads på deres servere, og du kan købe lagerplads på deres server. Du kan gemme filer sikkert, og der er flere indbyggede økonomiske incitamenter. Der er tale om to medvirkende. Klienter og minearbejder, der skal sikre lagring af data på en sikker måde. Klienterne vil betale for den lagring.

Prisen på filecoin er bestemt af udbud og efterspørgsel. Dårlige eller gode nyheder har indflydelse på prisen også store investorer. Det er derfor normalt med 10 % prisfald/stigning med filecoin. Hvis du har succes mes filecoin, kan du få mere tid i hverdagen og flere penge. Det giver dig andre muligheder som at nyde naturen og gøre det, du elsker. Læs med her eller hos https://aktieskole.com/kob-filecoin/ for at blive klogere.

Køb filecoin og kom med på bølgen

Filecoin fungerer på følgende måde:

  1. Kunden betaler et gebyr for at uploade filer til netværket.
  2. Minearbejderne, der tilbyder lagring, behandler data.
  3. Minearbejderne hjælper klienten med at hente en fil, der tidligere er gemt.
  4. Klienten leverer deling af filen, som skal på netværket. Filen skal indeholde størrelse, opbevaringstid og beløb, som kunden vil betale. Betaling er i filecoin.
  5. En interesseret minearbejder vil være vært for din fil på sit netværk. Beløbet aftales, og handles afsluttes.
  6. Filecoin-blockchain garanterer sikkerhed.
  7. Hvis klienten vil have filen, skal en særlig anmodning oprettes.

Er det smart? Så køb filecoin.

Hvordan bliver jeg klogere?

Det kan være svært helt at forstå systemet, og derfor kan det anbefales, at du bliver klogere, hvis du overvejer at investere i filecoin. Du kan blive klogere på flere måder:

  1. Opsøg en ven, du stoler på, som kan forklare dig det og sætte dig ind i det
  2. Tag på kursus og bliv klogere på filecoin
  3. Google is your friend. Det er muligt at indhente mange informationer på google.

Der er mange måder at blive klogere på, men filecoin er dog ikke så udbredt endnu, så ind imellem skal man lede lidt efter informationerne. Køb filecoin, efter du har lavet lidt research.

Brug tiden på andet end at tjene penge

Det kan være en nem måde at tjene penge på med filecoin. I dag er der mange, der gerne vil lave andet i livet end at arbejde hele tiden. Det er vigtigt at bruge tid med familie, venner eller i naturen. Du kan bruge tid på dine fritidsinteresser, hvis du har mindre arbejde eller tjener penge med filecoin. Det er utrolig nemt og ikke så tidskrævende som andet arbejde. Dog kan det være risikofyldt, så du skal enten være meget inde i det eller have et arbejde ved siden af. Kom ud i naturen og få tænkt over livet, mærket dig selv og hvad du er en del af. Det giver dig mindre stress og sygdomme. Det er godt for os at trække stikket nogle gange og komme helt væk fra det travle liv.