Blog

De perfekte ting til en jagttur

Ligesom en picnic-tur så kan det være en rigtig god ide også at planlægge den perfekte jagttur. For jagt-entusiaster er det nok ikke bare lige at gå ud og skyde en hjort. Nej, for dem er det en hobby, noget hyggeligt, eller en god weekendtur væk fra hverdagens stress og jag. Og derfor så er det heller ikke noget, man bare gør inden for én time, men man bruger faktisk en hel dag på at gå på jagt! Og derfor kan det også være vigtigt at have andre ting og sager med ud over sit jagtgevær, det rigtige tøj, det rigtige fodtøj og sit jagttegn.

Derfor har vi lavet en liste nedenfor, der beskriver, hvilke praktiske ting man kunne tage med til en jagttur, som vare enten en hel dag eller weekend.

En termoflaske

Når man er på jagt, kan det være vigtigt at hydrere sig selv og få den rette væske. En hel dag uden væske er ikke optimalt, og det er nok begrænset hvor mange vandhaner, der kan forekomme ude i en skov. Derfor er en termoflaske optimal at have med. Og derfor kan man jo selv bestemme, om det så er vand eller kakao, man benytter den til – den er i hvert fald praktisk. Derudover er fordelen ved termoflasken, at den holder varme drikke varme i op til 11 timer og kolde drikke kolde i op til 20 timer. Dermed er den perfekt at have med i løbet af en hel dag på jagt.

Picnic-krus

Et picnic-krus kan være et godt supplement til din termoflaske. Med oveskud og god tid på en jagttur, kan man hælde sin drikkelse op i et picnic-krus. Igen så er det nok begrænset, hvor mange vandhaner man kommer forbi på en jagttur, så derfor er det en god ide at have sit picnic-krus sammen med sin termoflaske. Derudover så er picnic-kruset lavet i robust materiale, der gør den perfekt at have med ud i skoven. De kan holde til lidt af hvert og er dermed et meget bedre alternativ end et normalt glas fra køkkenet derhjemme.

Generelle ting

Som oftest ved jægere godt, at det er vigtigt med det rette påklædning og det rette gevær. Men ikke altid skænker man en tanke over det, som ikke er nær så interessant – såsom en termoflask med noget vand i, eller et picnic-krus med til en kop varm kakao. Men sådanne små praktiske ting kan være vigtige at have med for at kunne sidde i længere tid ude i en skov i dyb koncentration. Derudover går man heller ikke helt galt afsted ved at medbringe sig en madpakke, varmt tøj (hvis det er koldere tider) og det helt rigtige fodtøj.