Blog

Dette må du prøve efter du har været på jagt

Rane Willerslev fortæller i bogen “Mit magiske træ” om hans oplevelser med at erhverve sig jagttegn og hans oplevelser i naturen under jagten, herunder også elg-jagte i Lapland. Det kræver noget at gå på jagt. Man sidder som oftest dårligt, enten i skovbunden eller i et udsigtstårn i mange timer ad gangen, i den samme stilling, fordi man skal være musestille og ikke vække opsigt overfor dyrene. Dernæst går man måske også en del, fordi man skal opsøge de steder, hvor byttet befinder sig. Alt i alt en opslidende affære, især hvis man er lidt oppe i årene og led og muskler hurtigere kommer til at værke og knirke. Så er det bare med at komme hjem og restituere på en super wellnessagtig måde, efter byttet er nedlagt, fasanen venter senere på middagsbordet og en fuldtræffer har givet en lykkerus i maven. Sæt dig godt til rette i massagestolen og slap komplet af.

Skønne tilbud

Har man ikke mange penge til en meget dyr massagestol, kan man altid finde en under massagestol tilbud, der har alle de effektive massageprogrammer og som er stilmæssigt flot, men som er sat ned i pris. Hermed kan man erhverve sig fuld afslapning for alle pengene, og sætte massagestolen i et mindre rum, fordi den ikke fylder så meget og sagtens kan stå i en lejlighed eller mindre rum. Her er der stadigvæk roligt og ingen forstyrrelser og her kan man sætte beroligende musik på og give sig hen til en af de mange massageprogrammer, som stolen har.

Lad op til næste jagt

Når man ofte går på jagt i højsæsonen for jagt, er der ofte også ømme muskler på dagsordenen. Dette kan du gøre noget ved samt også forebygge ved at sætte dig godt til rette i massagestolen på daglig basis. Her øges blodgennemstrømningen og der er iltet blod, der giver musklerne restitution og øget smidighed. Alt dette gør, at du kan lade godt op til næste jagt, hvor du igen skal gå langt, sidde i akavede stillinger i lang tid ad gangen og vente spændt på, at et byttedyr dukker op fra skovbrynet eller græsset på marken. Hvis du er en rigtig ven, kan du også invitere dine jagtvenner på besøg til en omgang masse. De vil helt sikkert trænge til det og så kan I samtidigt fejre dagens jagtudbytte og spise en lækker middag om aftenen med de dyr, I har skudt.