Blog

Naturen som inspiration til ringe til mænd

Under coronapandemien har flere fået øjnene op for naturen. Den ro, der er at finde i naturen, fås ikke andre steder. Efter et par totale nedlukninger, hvor naturen var den eneste afveksling fra husets fire vægge, har mange mennesker nu fundet ud af, hvor meget naturen har at byde på. For manges vedkommende var naturen næsten fremmed område før pandemien kom, men nu har flere inkorporeret frisk luft og natur i deres hverdag. 

 

For nogle har pandemien og naturens åbenbaring vækket en dybere interesse. Ourdoorlivet har trukket flere nysgerrige til sig. Folk sover under åben himmel, laver bål, går på jagt og finder på den måde ro i en ellers travl hverdag. Outdoorlivet har altid haft følgeskab af godt udstyr. For uden godt udstyr går det hele bare lidt mere drøjt i naturen. En god økse kan gøre en kæmpe forskel, når brændet skal samles og hugges. 

 

Mændenes verden

Nogle har været af den opfattelse, at outdoorlivet har været mændenes verden. Urinstinktet dukkede tydeligere op hos mænd end hos kvinder, når der skulle slæbes tunge ting og bygges lejr. Måske der var noget om det engang, men i dag er der lige så mange kvinder, som nyder outdoorlivet som mænd. 

 

Design hentet fra naturen

Meget design, der er at finde rundt omkring i butikkerne nu, er tydeligt inspireret af naturen. Selv smykker har træk fra naturen. Selvom det er en utrolig lille niche, kan man gå helt ned i design af ringe til mænd, og se hvordan hele naturtanken er arbejdet ind i. For ringe til mænd er i første omgang designet for at fremhæve maskulinitet. Så hele outdoor- og naturånden er på en eller anden måde inkorporeret i designet af ringe til mænd. Stereotypen af en skovhugger er en stor mand med hænder, der næsten ikke behøver en økse for at kløve brænde. Dette maskuline udtryk er overført til designet af ringe til mænd. For et simpelt men maskulint design i ringe til mænd kan underbygge de tiltrækkende sider mændene allerede har. 

 

Praktiske ringe til mænd

Med tanke på netop det meget praktiske arbejde, der ligger under associationen af en skovhugger, er mange ringe til mænd designet, så de kan bæres under dette praktiske arbejde. I modsætning til det adelige selskab, der bar ringe med store sten, vil ringe til mænd ofte havde et mere råt design og en overflade, som kan holde til en del slid. Lige netop med dette for øje har man sørget for, at ringe til mænd blev designet af materiale, som er slidstærkt. Langt flere ringe til mænd end til kvinder er derfor også designet i andre metaller end sølv. Dette sikrer, at ringene holder bedre.