Blog

New Balance 2002 ser retro ud, men byder på alt det en moderne sko skal

Enhver bør have sine prioriteringer i orden, når det kommer til at passe på sig selv. Det gælder selvsagt i alle livets aspekter. Et af de mere håndgribelige, angår det tøj og det udstyr man benytter, og som ens krop afhænger af.

En af de mest udsatte kropsdele, der deraf behøver den største omsorg for ikke at gå helt til, er fødderne. Det er som bekendt dem, der bærer os rundt og derudover modtager en masse stød og anden belastning. Og så er det jo også dem, der er i kontakt med underlaget, hvis da ikke det lige var fordi vi går rundt med sko på det meste af tiden.

Og pointen er netop, at det er skoene, der bør tage meget af opmærksomheden. At vælge en god sko, har nemlig en meget stor betydning for ens fødders ve og vel, og det er i øvrigt også vigtigt af hensyn til resten af kroppen. Dårligt fodtøj kan nemlig forplante sig op gennem korpusset og give en hulens masse bøvl.

Men hvilke sko skal man så gå efter? Jo, vi lever jo heldigvis i en tid, hvor de mest udbredte og kendte skotøjsmærker selvfølgelig har helt styr på det de laver. Deres processer beror på moderne teknologi og viden, og derfor er sko fra de kendte mærker som Nike, Adidas og New Balance helt sikre havne at styre imod, når der skal nye dæk på fødderne.

Netop sidstnævnte – New Balance – har alle dage lagt en dyd i at udvikle sko, der har pasform og komfort i højsædet, til deres kunder. Den gode pasform gør, at det – hvis ellers skostørrelsen er den rigtige – føles som om skoen virkelig svøber sig om foden og passer godt på den. Det gør samtidigt, at foden ikke skøjter rundt nede i skoen, hvilket både er ubehagelig og uhensigtsmæssigt.

Komforten er selvsagt også vigtig, da det er væsentligt, at skoene sørger for, at ens gang er korrekt. Og så har vi slet ikke snakket skoenes ydre endnu. New Balance 2002 er en skoserie fra New Balance, der på elegant vis forener alle de gode egenskaber, og ikke mindst designet.

New Balance 2002 er således en sko, der siden sin fødsel i 2010 har tilbudt den bedste følelsen til sine brugere. Takket være smart teknologi er sålen skræddersyet til en aktive type, der går mange skridt hver dag.

New Balance 2002 udmærker sig imidlertid også ved sit design, der har givet den tilnavnet ”dad shoe”, da silhuetten rammer den klassiske kondisko perfekt. Det er dog udelukkende positivt ment, og selvom New Balance 2002 altså først kom ud i 2010, er det retro udseende noget, der går rent ind hos forbrugerne.