Blog

Vil du fikse din iPhone-skærm? Skaf reservedele online

Er du typen, der kan lide at gøre det selv? Så er du nok også positivt indstillet over for det at prøve at skifte skærm på din iPhone selv. Ikke at det kræver den store ekspertise at gøre, og hvis du bare har reservedele til jobbet, behøver det ikke tage længere end nogle minutter – måske godt en halv time, hvis du fumler lidt undervejs. Men uden de rette reservedele bliver der altså ingen reparation.

Nemt at finde reservedele online

Heldigvis skal du ikke lede længe efter virksomheder online, der sælger de reservedele, du skal bruge til jobbet, fx en iPhone 12 skærm. Men hvordan gør du den rette handel, når det kommer til at finde reservedele til at fikse din iPhone eller iPad? Svaret er, at du leder efter OEM-dele. OEM står for original equipment manufacturer og betyder, at delene er lavet af firmaet, der lavede smartphonen.

Skaf en OEM-skærm af høj kvalitet

Når du vælger at købe en OEM-skærm til din iPhone, så ved du, at du får den samme kvalitet, som telefonens oprindelige skærm havde. Hvis du gerne vil slippe billigt, når at du handler skærme eller andre reservedele til din smartphone, så giver det mening at finde en forhandler, der tilbyder rabat til folk, der har oprettet sig som kunder. Som en oprettet kunde kan du over tid spare mange penge.

Find et cover eller etui til din iPhone

Når du alligevel er ved at købe en ny skærm hjem til din iPhone, giver det mening også at få et etui eller et cover, der kan beskytte den fremover. Sådan nogle kan du ofte få fra den samme forhandler, som solgte dig skærmen. Altså skal du ikke til at lede længe efter covers, der passer til den telefon, som du står med. Undersøg derfor dine muligheder, hvad iPhone-skærme og iPhone-covers angår.