Blog

Få godt gang i dit eget hjemmedyrkeri

Det er slet ikke umuligt at skulle dyrke dine helt egne planter i hjemmet. Det kræver blot at du investerer i noget udstyr der kan sørge for at dine planter har de helt rette betingelser. Her kræves der det rette lys med UV stråling, gødning og eventuelt også måleudstyr der kan holde øje med, at dine planter har det godt. Se også vores store udvalg af groudstyr og tilbehør, så du er sikker på at du har alt hvad der skal til for et godt udbytte.  Så snart du har det rette udstyr så kan du begynde at undersøge hvilke frø du ønsker at have og vælge ud fra hvilke egenskaber du gerne vil have fra den færdige plante. I takt med den store efterspørgsel på produkter til hjemmedyrkning, så er der heldigvis en hel del at vælge imellem og vi har alt i cannabisfrø på Sensimilla hvor der med garanti også lige præcis er det du måtte søge til hjemmedyrkningen.

Sørg for at der er de rette forhold i dit grotelt

Det er nødvendigt at dine planter har hvad de skal bruge for at vokse optimalt. Her er der både tale om de rette forhold i forbindelse med lys, fugtighed og temperaturer. Derudover er det vigtigt at der er den rette pH værdi og at du sikrer dig, at der er de rette næringsstoffer i forhold til den gødning du vælger at tilføre grohuset. Det kan dog til tider være ret svært at se hvordan og hvorledes det står til for dine planter og derfor kan det være en fordel at købe måleudstyr der kan berette dig omkring, hvad der eventuelt måtte mangle eller burde ændres, for at dine planter har det præcis som de gerne vil have det.

Nogle frø er mere sensitive end andre

Der er nogle cannabisfrø der er noget mere hårdføre end andre. Selvfølgelig skal du gerne tage et kig på, hvilke egenskaber de forskellige planter har og vælge de frø der stemmer overens med det udbytte som de ender op med. Hvis du som nybegynder især, skal igang med hjemmedyrkning, så kan det dog også være en fordel at kigge på hvor meget det kræver af pasning og pleje for de forskellige sorter i den proces der foregår fra frø til færdig plante. Kig gerne på den der ikke helt kræver ligeså meget opsyn eller som ikke helt lige så sensitive i forhold til vækstbetingelserne.